Nieuws

Nieuws & Updates

2020 … corona… corona … corona

2020, het jaar dat overheerst werd door corona.
De ene na de andere show werd afgelast en er bleef enkel nog één AMHA show over eind augustus op Llyda stables in België.
Onze Doll deed het zoals gewoonlijk super en werd benoemd tot Reserve Supreme Champion !! Bravo Doll !!

Goed nieuws in maart ! Ons eerste veulentje van Ades werd geboren, een prachtig vosbont hengstenveulen, genaamd Moonlight.
Moonlight was een heel sterk en mooi gebouwd veulen ! Wij wensen de nieuwe eigenaars veel succes met deze mooie jongen.

1 December 2019

2019 was een heel leerrijk jaar voor Lien. Ze showde met Doll in Youth, showmanship en costume class. Zowel zij als Doll houden van het showen en ze sloten het jaar af als Supreme Champion ! Proficiat aan mijn dochter en ons paardje !!

Onze nieuwe hengst, Ades, werd voor het leven goedgekeurd als dekhengst met een 1ste premie ! Deze hengst kan super bewegen en heeft een heel zacht karakter, eigenschappen die hij hopelijk zal doorgeven aan zijn veulens.
Onze 2 merries zijn drachtig van Ades en we zijn heel benieuwd naar zijn eerste veulens in 2020 !

Wat het showseizoen 2020 betreft, hebben we nog niet besloten of we Romance terug meenemen op show, of we Doll nog een jaartje laten meeshowen. Dit wordt een verrassing voor volgend jaar 🙂

14 December 2018

We hebben een prachtig showseizoen achter de rug!!

Lien heeft haar debuut gemaakt in de showwereld in youth class met Romance . En hoe ! Ze rijgde de ene overwinning na de andere aan elkaar ! Heel trots op mijn dochter en ons paardje!

Doll behaalde eveneens prachtige resultaten. Ze werd Open Grand Champion junior mare !
In 2019 zal Doll in youth uitgebracht worden door Lien.

24 April 2018

Ons tweede veulen van het jaar werd geboren – opnieuw een prachtig merrieveulen. Ze is uit de merrie So Chic Cast A Venice en de vader is Samis VIP Mr John. Haar naam is “Lien’s John’s Wildest Dream”.

8 Maart 2018

Het eerste veulen van dit jaar was geboren, uit de merrie Lucky Four Galahads Gabriella en door de hengst Oak Bay Mi Amigo. We hebben haar genoemd “Lien’s Mi Beautiful Rose”. Een heel verfijnd, langbenig merrieveulen met prachtig hoofdje en nek, een toekomstig top showpaardje.

Lien's Mi Amigo's Beautiful Rose

2018

Wat zal 2018 ons brengen? We hopen op twee gezonde veulentjes, succes op de shows met ons jonge paardjes en veel plezier met onze mini’s, vrienden en familie.

2017

Eerste kennismaking met de showwereld.

2016

Ons eerste zelfgefokt veulentje – Golden Coockie – werd geboren.

2013

Aankoop van onze eerste Amerikaanse miniatuurpaardjes.